Μαρτυρίες ασθενών

Ο κύριος Κόκκινος είναι ένας αξιόλογος κι έμπιστος οδοντίατρος. Τον επισκέπτομαι εδώ και δυόμιση χρόνια τόσο για οδοντικά πρόβληματα όσο και για τακτικό έλεγχο και καθαρισμό όποτε έρχομαι στην Αθήνα από το Λονδίνο. Ο κ. Κόκκινος είναι πάντα φιλικός και χαμογελαστός και πάντα εξηγεί με απλά λόγια για κάθε πρόβλημα που έχουμε εντοπίσει και προτείνει τις επιλογές που υπάρχουν με επαγγελματισμό σκεπτόμενος το καλύτερο για εμένα ως ασθενή.
Είναι άρτια καταρτισμένος κι εξοπλισμένος με τα σύγχρονα εργαλεία και μηχανήματα που διευκολύνουν κι αυτόν κι εμένα ως ασθενή. Έχει πολύ μαλακό χέρι και σε συνδυασμό με την τηλεόραση στην οδοντιατρική καρέκλα, είναι εύκολο να ξεχαστείς και να περάσει πιο γρήγορα η ώρα απ' οτι θα περίμενε κανεις. Τον έχω συστήσει σε συγγενείς και φίλους κι όσοι τον εμπιστεύτηκαν μίλησαν όλοι με τα καλύτερα λόγια γι' αυτόν. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Φρέσκος Σταμάτης

Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα. Άριστος επαγγελματίας! Αφοσιωμένος στη δουλειά του, ευγενικός ,θα σου δώσει τις καλύτερες συμβουλές για το καλό σου .

Σ.Καβαλλάρης

Δεν βρίσκω λόγια για να περιγράψω αυτόν τον υπέροχο νέο άνθρωπο και άριστο επιστήμονα. Τον ευχαριστώ για την τέλεια δουλειά του.

Κατερίνα Παρασκευά

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών μου διαπίστωσα ότι ο Κυριάκος Κόκκινος διακρίνεται από την επαγγελματική του συνείδηση και την επιστημονική του κατάρτιση. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Γ. Δημητρακόπουλος

Άρτια ενημερωμένος, με σύγχρονα μηχανήματα, ευγενικός και με καλές τιμές. Ευχάριστο, χαλαρωτικό περιβάλλον.

Μ. Χρυσικόπουλος

Πολύ καλή η πρώτη εντύπωση. Ευγενικός, επεξηγηματικός, έδειξε το απαιτούμενο ενδιαφέρον. Για μένα η αναζήτηση για οδοντίατρο έχει ολοκληρωθεί με τον κύριο Κόκκινο. Σας προτρέπω να συνεχίσετε την τόσο καλή δουλειά με πείσμα και αφοσίωση.

Δ. Πανάγος

Copyright © 2016 All Rights Reserved
Κυριάκος Κόκκινος - Χειρουργός Οδοντίατρος

κατασκευή ιστοσελίδων webmac

mapBot