Μαρτυρίες ασθενών

Άψογος επαγγελματίας, άμεσος και φιλικός, μου εξήγησε ακριβώς το πρόβλημα και πώς θα προχωρήσουμε στη θεραπεία. Ειχα πολύ άγχος, γιατί εχω ταλαιπωρηθεί πολύ με οδοντιάτρους κι εκτίμησα πολύ οτι με βοηθησε να χαλαρώσω. Έκανε καταπληκτική δουλειά, εμεινα φοβερα ευχαριστημένη και τον συστήνω ανεπιφύλακτα! Θα ειναι ο οδοντίατρος μου!

πηγή: doctoranytime

Πολύ φιλικός με εμένα, και πολύ σοβαρός επαγγελματίας. Με κέρδισε απο τα πρώτα λεπτά, με έκανε και ένιωσα άνετα από την αρχή, επικοινωνιακός, μου εξήγησε ακριβώς την διαδικασία που θα ακολουθούσε. Πολύ προσεκτικός και λεπτομερής στην δουλειά του. Η επίσκεψη έγινε για εμφύτευμα, το αποτέλεσμα τέλειο! Τον συνιστώ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ , από εδώ και στο εξής θα είναι ο γιατρός μου. Ευχαριστώ κ. Κόκκινε

πηγή: doctoranytime

Πάρα πολύ καλός γιατρός σου εμπνέει εμπιστοσύνη πολύ φιλικός και πολύ επεξηγηματικός. Θα βρει λύση για κάθε πρόβλημα. Είναι πλέον ο γιατρός μου αλλά και της οικογένειάς μου. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα...

πηγή: doctoranytime

Εξαιρετικές ικανότητες.Ιατρείο εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα.΄Αριστα αποτελέσματα σε δύσκολη περίπτωση. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

πηγή: doctoranytime

Πολύ φιλικός και προσιτός άνθρωπος. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη απο την εργασία του και την αντιμετώπιση του και θα κανονίσω σύντομα και άλλο ραντεβού για επιπλέον εργασίες.

πηγή: doctoranytime

Η κατάρτιση του ως επιστήμονας, η διερεύνηση κ το ο,τι εξηγεί ήταν από τους λόγους που με έκαναν να τον επισκεφθώ ξανά δημιουργώντας μου εμπιστοσύνη. Επίσης πολύ θετική εντύπωση μου κάνει το θετικό κ σύγχρονο περιβάλλον του ιατρείου.

πηγή: doctoranytime

Μου πρότειναν το γιατρό τα αδέρφια μου. Από τότε έρχομαι από τη Λαμία για το συγκεκριμένο γιατρό. Θα τον πρότεινα χωρίς δεύτερη σκέψη.

πηγή: doctoranytime

Ο γιατρός ήταν εξαιρετικός. Έκανε πολύ καλή δουλειά και απάντησε σε όλες μου τις απορίες αναλυτικά. Ήταν πολύ ευγενικός και φιλικός. Σίγουρα θα συνεχίσω να πηγαίνω. Τον συστήνω!

πηγή: doctoranytime

Ο κύριος Κόκκινος είναι ένας αξιόλογος κι έμπιστος οδοντίατρος. Τον επισκέπτομαι εδώ και δυόμιση χρόνια τόσο για οδοντικά πρόβληματα όσο και για τακτικό έλεγχο και καθαρισμό όποτε έρχομαι στην Αθήνα από το Λονδίνο. Ο κ. Κόκκινος είναι πάντα φιλικός και χαμογελαστός και πάντα εξηγεί με απλά λόγια για κάθε πρόβλημα που έχουμε εντοπίσει και προτείνει τις επιλογές που υπάρχουν με επαγγελματισμό σκεπτόμενος το καλύτερο για εμένα ως ασθενή.
Είναι άρτια καταρτισμένος κι εξοπλισμένος με τα σύγχρονα εργαλεία και μηχανήματα που διευκολύνουν κι αυτόν κι εμένα ως ασθενή. Έχει πολύ μαλακό χέρι και σε συνδυασμό με την τηλεόραση στην οδοντιατρική καρέκλα, είναι εύκολο να ξεχαστείς και να περάσει πιο γρήγορα η ώρα απ' οτι θα περίμενε κανεις. Τον έχω συστήσει σε συγγενείς και φίλους κι όσοι τον εμπιστεύτηκαν μίλησαν όλοι με τα καλύτερα λόγια γι' αυτόν. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Φρέσκος Σταμάτης

Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα. Άριστος επαγγελματίας! Αφοσιωμένος στη δουλειά του, ευγενικός ,θα σου δώσει τις καλύτερες συμβουλές για το καλό σου .

Σ.Καβαλλάρης

Δεν βρίσκω λόγια για να περιγράψω αυτόν τον υπέροχο νέο άνθρωπο και άριστο επιστήμονα. Τον ευχαριστώ για την τέλεια δουλειά του.

Κατερίνα Παρασκευά

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών μου διαπίστωσα ότι ο Κυριάκος Κόκκινος διακρίνεται από την επαγγελματική του συνείδηση και την επιστημονική του κατάρτιση. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Γ. Δημητρακόπουλος

Άρτια ενημερωμένος, με σύγχρονα μηχανήματα, ευγενικός και με καλές τιμές. Ευχάριστο, χαλαρωτικό περιβάλλον.

Μ. Χρυσικόπουλος

Πολύ καλή η πρώτη εντύπωση. Ευγενικός, επεξηγηματικός, έδειξε το απαιτούμενο ενδιαφέρον. Για μένα η αναζήτηση για οδοντίατρο έχει ολοκληρωθεί με τον κύριο Κόκκινο. Σας προτρέπω να συνεχίσετε την τόσο καλή δουλειά με πείσμα και αφοσίωση.

Δ. Πανάγος

followUs

Copyright © 2019 All Rights Reserved
Κυριάκος Κόκκινος - Χειρουργός Οδοντίατρος

κατασκευή ιστοσελίδων webmac

mapBot