Ολοκεραμικές αποκαταστάσεις

01Οι ολοκεραμικές αποκαταστάσεις αφορούν στεφάνες ή γέφυρες οι οποίες κατασκευάζονται μόνο από πορσελάνη χωρίς μεταλλικό σκελετό. Το υλικό είναι εξαιρετικής αντοχής και πλήρως βιοσυμβατό. Γίνονται τόσο σε πρόσθια όσο και σε οπίσθια δόντια. Ειδικά σε περιπτώσεις όπου τα ούλα έχουν υποχωρήσει και φαίνεται ένα γκρι «κολλάρο», λόγω της παρουσίας μετάλλου εσωτερικά της αποκατάστασης, η χρήση των ολοκεραμικών αποκαταστάσεων δίνει την λύση.

Είναι πιο αισθητικές από τις κλασσικές στεφάνες-γέφυρες μιας και η απουσία μετάλλου στο εσωτερικό προσδίδει το απόλυτο αισθητικό αποτέλεσμα επιτρέποντας στο φως να την διαπερνά όπως ακριβώς και σε ένα φυσικό δόντι.

Η όλη διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη. Είναι η ιδανικότερη λύση όταν επιθυμούμε να κλείσουμε τα κενά μεταξύ των προσθίων δοντιών ή να καλύψουμε τα δόντια που έχουν χρωματιστεί ή έχουν ξεθωριάσει. Μπορούν να αντικαταστήσουν και παλιές αποκαταστάσεις, ανανεώνοντας ριζικά την αισθητική και το χαμόγελο. Το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει και τους πιο δύσκολους στον τομέα της αισθητικής!

followUs

Copyright © 2019 All Rights Reserved
Κυριάκος Κόκκινος - Χειρουργός Οδοντίατρος

κατασκευή ιστοσελίδων webmac

mapBot