Καλέστε για ραντεβού: 210 7470650 - 6972 774 782

Καλέστε για ραντεβού: 210 7470650 - 6972 774 782

Όψεις πορσελάνης

Πρόκειται για λεπτές φλοίδες πορσελάνης, συνηθέστερα από διπυριτικό λίθιο. Για την τοποθέτησή τους απαιτούνται 2 ραντεβού.

Στο πρώτο ραντεβού ο οδοντίατρος παίρνει αποτύπωμα των δοντιών στα οποία έχει επέμβει. Αναλύεται έτσι η σύγκλειση (ο τρόπος δηλαδή που κλείνουν τα δόντια μεταξύ τους). Το αποτύπωμα αποστέλλεται κατόπιν στον οδοντοτεχνίτη, ο οποίος θα κατασκευάσει την όψη. Επιπλέον, λαμβάνονται φωτογραφίες του χαμόγελου του ασθενούς, οι οποίες αποτελούν σημαντικό βοήθημα στην επικοινωνία γιατρού και οδοντοτεχνίτη.

Στο δεύτερο ραντεβού οι όψεις δοκιμάζονται και συγκολλούνται. Είναι δυνατόν να αλλάξουμε έτσι το σχήμα, χρώμα και μέγεθος των δοντιών, να ισιώσουμε στραβά δόντια, να κλείσουμε κενά, να μεγαλώσουμε μικρά δόντια και γενικά να αντιμετωπίσουμε τα αισθητικά προβλήματα που συχνότερα ταλαιπωρούν τους ασθενείς μας.

Πλεονεκτήματα των όψεων που τοποθετούνται στο ιατρείο μας είναι ότι παρουσιάζουν αντοχή παρόμοια με αυτή των φυσικών δοντιών, μιας και η διαδικασία συγκόλλησης τηρεί συγκεκριμένο πρωτόκολλα και γίνεται με τα πλέον σύγχρονα και ποιοτικά υλικά. Περαιτέρω, σε αντίθεση με τις όψεις από σύνθετη ρητίνη, οι όψεις πορσελάνης δεν αποχρωματίζονται.

Οι όψεις πορσελάνης είναι ότι καλύτερο έχει να προσφέρει αύτη τη στιγμή η οδοντιατρική από άποψη αισθητικής, με πολλές δυνατότητες αισθητικών παρεμβάσεων και διόρθωσης τυχόν προβλημάτων.